Over Alter Eco

Even een woordje om mijzelf voor te stellen. Ik ben Esther en trotse moeder van Linde en Hanne. En getrouwd met Cas anders voelt hij zich gepasseerd.

Toen ik zwanger was van onze oudste dochter Linde kwam ik een artikel tegen over herbruikbare luiers. Beter voor het milieu, beter voor het kind en beter voor de portemonnee. Dat klonk super! Ik verdiepte mij in de grote wereld van herbruikbare luiers en merkte al snel dat het aanbod heel erg breed is.

Na de luiers kwamen de herbruikbare gezichts- en billendoekjes. Vanaf die tijd kreeg ik steeds meer interesse in het ecologische leven. Sinds Linde geboren is ben ik meer waarde gaan hechten aan een betere houding tegenover onze planeet en puurheid van de producten die wij zelf gebruiken. Voor ons geen chemische spullen, maar producten met natuurlijke ingrediënten.

Inmiddels is het mijn “missie” om dit besef ook bij anderen te laten landen, want het is leuker en makkelijker dan veel mensen denken. Met die reden heb ik Alter Eco opgericht.